vineri, 17 iunie 2011

Change Of Plans (2011)


Change Of Plans (2011)

Sally and Jason Danville's life are turned upside down when a tragic accident suddenly names them the caretakers of four young children.
Change of Plans tells the story of a dynamic young couple who have a life-changing experience. Jason is a jet pilot and engineer and his wife, Sally, is an aspiring singer/musician on the verge of huge musical career. They have an action-packed life, symbolized in the credits by hot cars, an in-house recording studio, scuba gear, and vacation plans in progress. Just as the happy couple are about to get away from it all, they get a phone call with life-changing news: an old friend has died in a car crash leaving four kids behind with nowhere to go. The couple then makes a quick decision to cancel their vacation plans to take the kids in, until a suitable foster family can be found.

Sally si Jason formeaza un cuplu atipic pentru zilele noastre, deoarece relatia lor se bazeaza pe sinceritate, iubire, respect. Jason este fost pilot in armata, actualemente inginer aerospatial, iar Sally este o cantareata promitatoare, in cautarea marelui turneu. In momentul cand cei doi se pregateau sa plece intr-o binemeritata vacanta, in Tahiti, suna telefonul iar Sally primeste groaznica veste: cea mai buna prietena a ei impreuna cu sotul au murit intr-un accident de avion, cea cu care a inceput sa cante si pe care n-a mai vazut-o de cativa ani buni. Astfel sunt contactati de asistentul social care se ocupa de cazul celor 4 copii, ramasi acum orfani, care sunt lasati in grija lui Sally si a lui Jason, pana ce li se va gasi o noua familie, care tocmai de asta nu aveau timp si nevoie acum, mai ales ca nu stiu cum e sa fii parinte. De aceea pe de o parte copiii trebuie sa se integreze in noul lor camin, iar pe de alta parte cei doi vor invata ca o familie e formata din copii si parinti.
(http://www.christianmovies.eu/)

Director: John Kent Harrison
Writer: Karen Hall, John Kent Harrison
Starring: Brooke White, Joe Flanigan, Phylicia Rashad
Genre: Comedy | Drama | Family
Release: 8 January 2011
Runtime: 88 min
Language: English
Subtitle: Romana

DVD-Rip / XviD / 640x352 / 23 fps / mp3 / 48000Hz / 164 kbps / 701 MB


http://www.filesonic.com/file/1240473704/cop11dvdrip.part1.rar
http://www.filesonic.com/file/1240842694/cop11dvdrip.part2.rar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu